- Автентичні смаки України
 - Нематеріальна спадщина
 - 
        
             Елементи нематеріальної спадщини        
        
 - Оперні театри
 - Дерев’яні церкви
 - Музеї просто неба
 - Про проект
 - Youtube
 
UaEn
Створено за підтримки
Google Україна
Чебуреки — традиційна страва кримськотатарської кухні.
Вважається, що її коріння сягає часів монголо-татарських кочових племен. Тому чебуреки їдять скрізь, де ступали ноги кочівників. Навіть у високогірних районах Тибету можна скуштувати схожу страву! А от сама назва суто кримськотатарська і в перекладі означає «пиріжок з м’ясом». В Україні чебуреки також поширені серед маріупольських греків, однак під іншою назвою — «чир-чир».