- Автентичні смаки України
 - Нематеріальна спадщина
 - 
        
             Елементи нематеріальної спадщини        
        
 - Оперні театри
 - Дерев’яні церкви
 - Музеї просто неба
 - Про проект
 - Youtube
 
UaEn
Створено за підтримки
Google Україна
Лагман — це традиційна страва східної кухні. В Україні лагман набув поширення в кримськотатарській кухні.
Що таке лагман? Залежно від способу приготування, це може бути суп або основна страва. Все залежатиме від того, яку кількість бульйону ви додаєте у страву. Власне слово «лагман» означає «розтягнуте тісто», адже для приготування цього супу обов’язково використовують домашню локшину.
Через те, що страва широко поширена у світі, існує безліч рецептів і способів приготування лагману. Він може бути м’ясним або пісним, гарячим і холодним.